Aksjonærregisteroppgaven

Spørsmål og svar

Lurer du på noe? Her finner du svar på de vanligste spørsmålene.

Hvis du ikke finner svar her, kan du gå til kontaktsiden for å sende oss en e-post. E-post besvares hver dag, også i helger.

Når er siste frist for innlevering?

Svar: Siste frist for innlevering er 31. januar 2020.

Når leverer dere inn aksjonærregisteroppgaven?

Svar:  Før vi går i gang bruker vi tid på å hente inn dokumentasjon fra eierne i tilfeller der det har vært aksjesalg, fusjon, o.l. i løpet av regnskapsåret. På grunn av dette samler vi normalt opp i puljer per dag, og det kan dermed ta noe tid før du mottar bekreftelse på at oppgaven er godkjent.

Hva er vitsen med aksjonærregisteroppgaven?

Svar: Mye av vitsen er at Skattetaten skal kunne få laget «Aksjeoppgaven» til aksjonærene før den ferdigutfylte selvangivelsen kommer. Dette skjemaet kommer enten elektronisk i altinn, eller i posten rundt mars-april hvert år, cirka halvannen måned etter at du skulle ha levert aksjonærregisteroppgave for selskapet ditt. Les denne artikkelen.

Jeg har glemt innloggingen min til Altinn?

Svar: Les denne artikkelen.

Hvem er Foras Drift AS?

Svar: Foras Drift AS er ett selskap som ønsker å levere fremtidsrettede tjenester som tilpasses etter kundenes behov. Foras Drift AS håndterer behandlingen av aksjonærregisteroppgaver på vegne av Aksjonærregisteroppgaven.no.

Får jeg pengene igjen hvis jeg ikke er fornøyd?

Svar: Tjenesten leveres i henhold til kjøpsvilkårene, som du aksepterer når du bestiller. Vi gir ikke refusjon med mindre det er klart at Foras har gjort en alvorlig feil eller ikke klart å levere hele den avtalte tjenesten. I slike tilfeller er erstatningen begrenset til Tjenestens salgssum. Kundevilkårene kan du lese her.